Sort By:

Rp 1.300.000
Rp 1.500.000
  • Untuk anak usia baru lahir sampai usia 36 bulan berat maksimal 20Kg .
  • 3 posisi recline .
  • Dilengkapi bumper bar untuk keamanan si kecil saat di dalam stroller .
  • Sandaran kaki dapat diatur sesuai dengan kebutuhan si kecil .
  • Dengan 5 titik sabuk pengaman ,memaksimalkan keamanan si kecil di dalam stroller .
  • Kanopi dilengkapi dengan peek-a-boo window untuk mengawasi si kecil saat didalam stroller .
  • One push pedal , sekali sentuhan untuk rem .
  • One hand folding , stroller dapat dibuka dan dilipat hanya dengan satu tangan .
  • Dilengkapi dengan travel bag , berupa tas ransel .
  • Mudah dibawa kemana-mana untuk traveling 
  • Dapat ditarik seperti koper .
Rp 2.700.000
Rp 1.700.000

Stroller Cocolatte Minima EMOJI

fitur :
* bisa dari newborn upto 20kg
* full recline (bisa posisi tidur)
* berat produk 5.8kg
* size lipat kecil, cabin size
* include travel bag
* cocok untuk traveling
.
Ukuran lipat :19x32x45 cm

Rp 2.300.000
Rp 1.800.000
Rp 1.650.000
Rp 2.350.000
  • Dapat digunakan dari usia 6bln sampai 3th .
  • Canopy .
  • Bisa di atur posisi duduk sebanyak 3 posisi , pengaturan posisi menggunakan resleting .
  • Roda 4 .
  • Nyaman dan ringan , cocok untuk traveling .
  • Portable & praktis .
  • Terdapat sandaran pada bagian atas tempat duduk .
  • Dilengkapi dengan Cover untuk memudahkan membawa kereta dorong .
  • 5 titik pengaman harness .
  • Cara lipat dan membuka stroller yang sangat cepat .
  • Dengan lipat yang kecil dapat dimasukan kedalam bagasi peswat , mobil ataupun dibawah kursi .
Rp 1.650.000
Rp 2.350.000
  • Dapat digunakan dari usia 6bln sampai 3th .
  • Canopy .
  • Bisa di atur posisi duduk sebanyak 3 posisi , pengaturan posisi menggunakan resleting .
  • Roda 4 .
  • Nyaman dan ringan , cocok untuk traveling .
  • Portable & praktis .
  • Terdapat sandaran pada bagian atas tempat duduk .
  • Dilengkapi dengan Cover untuk memudahkan membawa kereta dorong .
  • 5 titik pengaman harness .
  • Cara lipat dan membuka stroller yang sangat cepat .
  • Dengan lipat yang kecil dapat dimasukan kedalam bagasi peswat , mobil ataupun dibawah kursi .
Rp 975.000
Rp 710.000

Make comfy learning, dining, and fun time to your baby with Cocolatte High Chair - Blue
Fitur:
✅ Suitable for children 7-36 months
✅ Suitable for maximal weight 25kgs
✅ Adjustable tray
✅ Suitable as high-rise chair ✅ Multi switch 3 in 1
✅ High chair
✅ Low chair
✅ Table and chair for learn and fun

Rp 975.000
Rp 710.000

Make comfy learning, dining, and fun time to your baby with Cocolatte High Chair - Blue
Fitur:
✅ Suitable for children 7-36 months
✅ Suitable for maximal weight 25kgs
✅ Adjustable tray
✅ Suitable as high-rise chair ✅ Multi switch 3 in 1
✅ High chair
✅ Low chair
✅ Table and chair for learn and fun

Rp 2.600.000
Rp 1.500.000

The Exersaucer Fast Fold + Go Activity Center delivers all the bounce that baby loves and provides important activities to promote physical and mental development. With 10+ age-appropriate movements and toys, this activity center will encourage the child to move, play and learn. The easy foldable legs and storage pouch makes this saucer convenient to store and very portable. D is for Dino is perfect the on-the-go family folding into a portable unit just 7 inches in width and comes with a convenient carry bag to take this activity center anywhere.

Product Details
Item Weight : 14 pounds
Product Dimensions : 27 x 27 x 29.5 inches
Minimum weight recommendation : 7 Pounds
Maximum weight recommendation : 35 Pounds
Care instructions : Machine wash seat - cold water, delicate cycle, line dry
Battery life : 1.5 hours
Is portable : Yes

Rp 2.800.000
Rp 1.700.000

Evenflo Exersaucer Jungle Quest Stationary
The Jungle Quest offers parents a safe and stable environment for their children to jump, learn and play. A variety of age-appropriate toys were developed in conjunction with the Child Development Institute to help baby achieve important developmental milestones. Spin and jump actions also provide baby with plenty of exercise to strengthen gross motor skills. The unique balance base helps to build core strength and coordination.
.

Rp 2.500.000
Rp 1.450.000

Jump & Learn Safari Friends Stationary Jumper (Safari Friends)

Evenflo Exersaucer Jump & Learn stationary jumper offers parents a safe and stable environment for their children to jump, learn and play. A variety of age-appropriate toys were developed in conjunction with Child Development Institute to help baby achieve important developmental milestones. The Safari Friends Evenflo Exersaucer jumper rock, spin and jump actions also provide baby with plenty of exercise to strengthen gross motor skills.

Product Details
Maximum Weight Recommendation : 11.3 Kilograms
Material composition : Birth to 3 Months
Style : Safari Friends
Battery life : 2.25 Hours
Is portable : Yes
Item Weight : 8.65 Kg
Product Dimensions : 23.5 x 59.7 x 73.7 cm
Batteries: 3 AA batteries required.

smarTrike 3-in-1 Trampoline is multi-functional. Stage one is a ball pit for babies 12 months and up. Stage two, you can transform from a ball pit to a learning trampoline with safety bar for child 1 year and up providing a fun experience for developing balance and jumping control. Stage three is for children 2 years and up. As your child gains confidence and control, they can trampoline free style for endless hours of bouncing fun! The elastic UV-resistant mat, strong springs and ultra-elastic bungee provide even bouncing fun. No tools required for assembly, item is ready right out of the box. Legs fold down and handle can be removed for easy storage.
Multi-functional
Easy and quick transformation from ball pool to trampoline
Perfect safety bar positioning for kids
Soft-padded safety bar
Freestyle jumping for kids 2 – 5 years
Elastic mat with strong spring system
Ready for play quick setup
Foldable supports
Ultra-durable mat
TPR support base covers
Super strong elastic bungee

Rp 4.200.000
Rp 3.000.000

Maclaren 720s, eva tyres, 12volts, music mp3,

lisenced, remote pedal, coloured : BLack And White

Rp 4.500.000
Rp 3.200.000

maclaren 720s, remote pedal, 12v, eva tyres, lisenced,music mp3

coloured : red, orange , yellow, purple, blue

Rp 3.500.000
Rp 2.750.000

vw arteon 2019, lisenced, 12v, music mp3, remote pedal.

door opened, coloured : white and red

Rp 1.999.000
Rp 1.550.000
Famous worldwide for its easy, instant folding and compact overhead cabin luggage size, the new BABYZEN YOYO+ can now be used with a car seat as well.

From 6 months, on the same frame, simply change to your 6+ fabrics and your stroller will accompany your child to early childhood...

Finally, the new frame, the new fabrics, the new suspensions and the new XXL basket will deliver even more comfort and storage options.

YOYO+ is now, more than ever, THE urban stroller for parents on the move!

Even more convenient

New car seat adapters*: switch from the car to the YOYO+ with one click!
New, under the stroller storage basket: 60% larger
New storage pouch on the back of the 6+ canopy

Even more comfortable

New suspensions on all four wheels
New padded 6+ seat
New carry strap

Even more protection

New extendable 0+ and 6+ canopies with UPF 50+ sun protection
New 0+ and 6+ rain covers, entirely protecting the stroller

Even more durable

New reinforced frame
Certified 18 kg approval

* Car seat compatible: Maxi-Cosi, Nuna Pipa, and Cybex car seats.

And always:

Extremely compact when folded (52 x 44 x 18 cm). Fits in the smallest spaces and in the overhead compartment of an airplane**
One-hand folding, unfolding... and driving
4-wheel suspension
Exclusive "soft-drive" system: no need to lock the front swivel wheel
Exclusive pop-up canopy on the 0+ newborn version
Featherweight: 6.2 to 6.6 kg depending on version
Easily removable fabrics and entirely washable

Cabin luggage standards may vary depending on airlines.



Rp 2.100.000
Rp 2.500.000
Rp 1.600.000

Kelebihan ECB - 901 dibandingkan dengan tipe cooker yang lain adalah:
- Dengan kapasitas yang sama bentuk lebih compact.
- Body dalam dan wadah full stainless steel 304 food grade
- Display digital
- Durable dan lebih tahan lama
- Panas merata
- Dapat menggunakan double boil maupun direct heat
- Ada pengaturan watt, sehingga apabila butuh cepat bisa diatur supaya makanan cepat matang

Rp 2.500.000
Rp 1.050.000

Graco Changer Napper
Highlights
Simply switch from changer to Newborn Napper at a moment's notice, so baby's needs are cared for quickly and easily
Newborn Napper station creates a cozy, dedicated space for baby to rest
Convenient changer's wipe-clean fabrics make clean up a snap so you can continue enjoying your time with baby
Graco's Pack 'n Play Playard Reversible Napper & Changer offers the comfort of a cozy napper for your newborn and the conveniences of a diaper changer, all-in-one. The reversible unit easily transitions from a cozy rest space just for your newborn over to a changer for easy changes to keep baby clean and content. This playard is designed to meet your child's needs as he grows from a newborn to an infant to a toddler.

Rp 2.000.000
Rp 1.375.000

Kurumi Robot Vacuum Cleaner
Introducing our new product! *Kurumi KV 02 Robot Vacuum*
Tahukah Anda bahwa dengan menyapu sebenarnya tidak benar-benar menghilangkan debu secara sempurna?
Krn sebagian banyak debu akan terbang lagi ketika disapu. Debu-debu mikro tersebut mengancam kesehatan pernapasan kita.

Oleh karena itu Kurumi KV 02 hadir memberikan *solusi untuk Anda yang sibuk dan menginginkan efisiensi*.
Robot vacuum Kurumi ini memiliki *Hepa Filter* dan *filter debu* untuk menghisap debu-debu di lantai Anda secara maksimal. *Kapasitas* debu KV 02 *sangatlah besar* yaitu 1 Liter.

Dilengkapi *sensor anti jatuh* sehingga vacuum tidak akan jatuh dari ketinggian, *dan dilengkapi bumper sehingga vacuum akan berganti arah ketika menabrak benda*. Selain itu bentuk yang kecil seperti disc membuat vacuum leluasa masuk ke kolong-kolong untuk membersihkan daerah yang sulit dijangkau tersebut. Vacuum ini juga *dilengkapi 2 sikat penyapu* yang berputar menyapu debu untuk masuk ke dalam lubang vacuum.

Vacuum ini pun dilengkapi *kain pel*, setelah vacuum selesai bekerja, pasanglah kain pel basah pada vacuum maka vacuum akan mengepel lantai Anda. *Spesifikasi*:
Adapter input: 100-240 V - 50/60 Hz
Adapter output: DC 16.8 V 750mA
Baterai: DC 14.4 V (2200 mAh Lithium Battery)
Daya motor: 30 W
Kapasitas Debu: 1 Liter
Waktu charge: 3.5-4 jam
Waktu pemakaian: +/- 80 menit

Rp 3.400.000
Rp 2.450.000

Kurumi KV 03 Robot Vacuum

Tahukah Anda bahwa dengan menyapu sebenarnya tidak benar-benar menghilangkan debu secara sempurna?
Krn sebagian banyak debu akan terbang lagi ketika disapu. Debu-debu mikro tersebut mengancam kesehatan pernapasan kita.

Oleh karena itu Kurumi KV 03 hadir memberikan solusi untuk Anda yang sibuk dan menginginkan efisiensi.
Robot vacuum Kurumi ini memiliki Hepa Filter dan filter debu untuk menghisap debu-debu di lantai Anda secara maksimal. Kapasitas debu 0.5L.

Specifications :
Size : 32x32x8 cm
Battery : 2200 mAh
Charging time : 4-6 hours
Usage time : Auto 90-100 Min / Max 60-70 Min
Dustbin capacity : 0,5 L
Cleaning routes : 4 (Spot, Edge, Zig Zag, Auto)
Cleaning modes : 3 (Auto, Max, Scheduling)
Docking / Charging station : Yes / Auto charge
Side brush : 2
Rolling brush : Yes
Mop function : Yes + Water tank
Remote control : Yes
Schedule cleaning : Yes

WARNA : ABU / GREY

Yeayy.. Ultima akhirnya keluarin foot rest buat si kecil... Duhhh banyak banget yang jual mehong2 kannn.. pokoknya buat mami tinki ini udah oke bangetttt dehhh.. Sorry mami tinki pelit haha... Kemaren sempet keluar yang abu dan kali ini di bikin blue and darker color.. Supaya tidak keliatan sama airline2 yg kadang rese ga kasi pake.. Nanti aku kasi juga list airlines yg udah ok kasi bawa ya.. Oyahhhh bisa di pakai di mobil jugaaaa sama di kereta yaaa... Kalo di lipet juga super kecil.. Enakkk bawanyaaa

Bisa di pakai 3 ketinggian nih... Jadi bisa untuk multiuse banget.. Yang paling penting bisa buat bobokkk si kecil

Sudah dapat pompa juga ya tapi recommend nya sih tetep tiup pake mulut aja lebi gampang karena valvenua di desain ada 2 lobang untuk pake pompa atau tiup pake mulut... Untuk tempat bobok Recommend umur 0-3 tahunan (aku dah coba ke anak aku pas umur 2 taun ke new zealand kmaren.. Asoy bangettt)

Untuk yg 4-10 tahunna buat kakiii lurusin enak banget... Oyah aku juga pernah pake untuk papa aku karena dia diabetix kakinya bisa bengkak kalo flight jauh jadi aku request seat yg depan sekali terus pojok deket jendela gitu.. Then baru di angkat kakinyaaa.. Mantap (tapi tidak semua airlines kasih yaaa)
Sayangnya karena barangnya murah ga ada guarantee untuk kebocoran yaaaa seperti biasa untuk barang pompa karena semua di kirim segel dr sana en kita kirim juga masi segel.

size liat di poto yang di kasi ya karena bisa 3 ketinggian
kalo berat barang cuma 500 gram aja kalo di lipat kecilll..

JANGAN DI CUCI ATAU MASUKKAN MESIN YAAAAA.. DI LAP AJA!!!
karena tidak bisa di cuci bahannya nanti rusak... LAP dan spray pake semprotan antiseptik kaya acquassimo aja yaaa

Rp 375.000
Rp 250.000

Playful Puppy with chhasing game fun
- Shake the bone to make puppy chase
- 2 Modes off play
- Learning mode teaches number shape identification and fun phrases
- Music mode Fun sounds and cheerful melodies
- 3 light up buttons,moveable head and wagging tail
- Tail wags when puppy moves.

Rp 2.500.000
Rp 1.300.000

Graco Contender

The Contender™ 65 convertible car seat holds a rear-facing infant from 5-40 lbs. and a forward-facing toddler in its 5-point harness from 20-65 lbs. It easily grows with your child with the Simply Safe Adjust™ harness system, which automatically adjusts both the harness and headrest height. The included LATCH and easy-to-read level indicator offers you hassle-free installation. Contender 65 features a removable head and body support, machine-washable seat pad and two buckle positions to help keep your growing child snug and secure. This seat is Safe Seat Engineered which includes Side Impact Testing and features EPS foam.

For rear-facing infants from 5-40 lbs. and forward-facing toddlers from 20-65 lbs.
Simply Safe Adjust™ Harness System is safe & simple with a one-hand, no re-thread harness that automatically adjusts
EPS, energy absorbing foam for effective impact energy management
One-hand, 8-position adjustable headrest easily adapts to your growing toddler's needs
SafeSeat Engineering - Engineered & Crash Tested to Meet or Exceed US Safety Standards FMVSS 213:
Side Impact Tested for Occupant Retention by the harness system
New Car Assessment Program (NCAP) - Peak Crash Force approximately 2X Car Seat Standard
Extreme Car Interior Temperatures
Removable head and body support keep baby comfy
LATCH equipped with an easy-to-read level indicator for hassle-free installation
5-point, front-adjust harness helps you get baby in and out
2-position recline keeps your growing child comfortable
Cup holder keeps drinks within your child's reach

Mercedes Benz UNIMOG is a new battery ride on toy car in 2019.  It is a 12v battery  kids electric car,and
with 2 motors make it very powerful,also it have different battery and motors can be choose as you need.
with 2.4G remote control,parent can control the car and make sure
your child is safe.

  • Features:
    *  Forward and backward function
    *  Sound control
    *  Front and back LED light both working
    *  With music in the steering wheel
    *  LED  light on the dash board
    *  Realistic Openable Doors
    *  With back suspension
    *  with Seat belt
  • * Rubber Tyres
  • Product information:
    * Battery:12V
    * Motors: 35w*4
    * Max Capacity: 40KGS
    * Age:3-6 years old
    * Speed:3-6km/h